Preview Mode Links will not work in preview mode

Epoken Podcast

May 15, 2020

Epoken Podcast møder Tommy Mørck, som har kæmpet mod Islamisk Stat, sammen med de kurdiske YPG milits styrker. Hvad drev en dansker til Syrien, hvem er YPG og hvordan er situationen i det kurdisk kontrollerede område i Syrien.
Få det fulde overblik i denne podcast episode, af Epoken Podcast. 
Tak fordi at du lytter...


Feb 14, 2020

I denne episode, taler jeg med Morten Fisker Laursen, om DR programmet "mandefald". Derudover smider vi hjernen i blød og taler om konflikter og forskelle, mellem mænd og kvinder. Hør mere om hvordan vi som mænd, ønsker et velfungerende parforhold.


Jan 25, 2020

I denne episode reflekterer vi over den moderne mand, hvordan man bevarer gnisten i parforholdet og meget mere! Derudover kommer vi også ind på hvad der driver værten, Valdemar Balle, til at lave podcast og hvem han er.

Køb dit næste cannabisolie hos


Jan 16, 2020

Lars Kragh Andersen, gæstede Epoken Podcast, hvor skal tale om markedsanarkisme, anarkokapitalisme, kampen imod narkotika og meget, meget mere! Lars Kragh Andersen, også kendt som licens Lars, kasket Lars og betjent Lars, har igennem en årrække været i mediernes søgelys for blandt andet at udtale sig om, ikke...


Dec 13, 2019

Tak fordi at du lytter med!

I denne episode taler vi om træningsprogrammer, progression i styrketræning og vægttab/muskelopbygning. Vi håber at du finder denne episode informativ og du skal være velkommen til at abonnere og kommentere såfremt du har spørgsmål til de talte emner!

Reklame// Tusind tak til mine...